Sommige Master Crystal gebruikers nemen het Master Crystal graag mee als ze ergens naar toe gaan of meerdere dagen van huis zijn. Om ter plaatse Master Crystal water te produceren of de omgeving waar zij zich bevinden energetisch te reinigen en/of te optimaliseren, zichzelf te beschermen tegen allerlei (ook elektromagnetische) negatieve ladingen.

Het nadeel is dan dat het Master Crystal, relatief, vrij groot en zwaar is en meer bedoelt voor het thuisgebruik of in de praktijk.

Daarom presenteren we met trots de nieuwste ontwikkeling op Master Crystal gebied, “het draagbare Master Crystal”.

Deze draagbare Master Crystal wordt op dezelfde wijze geproduceerd als het “normale” Master Crystal en heeft exact dezelfde werking maar met iets extra`s, dit Master Crystal is namelijk gemaakt van een natuurlijk “Laserkwarts” kristal.

Buiten de werking van het “normale” Master Crystal is deze Laser Kwarts Master Crystal ook bruikbaar om energetische disbalansen vast te stellen en direct te behandelen via laserkwarts-punten op de handen, voeten, gezicht en oren. Tevens kan men hiermee een “aurascan” uitvoeren.

De gebruikte laserkwarts kristallen zijn 4 tot 5 centimeter lang en voorzien van een ingeboord hangeroog zodat deze om de nek gedragen kan worden aan een ketting, collier of koord.

Hierdoor is dit Master Crystal ook als pendel bruikbaar, een pendel welke zich direct aansluit op de neutrale kosmische energie zodat vervormde antwoorden vanuit ons eigen onderbewustzijn niet mogelijk zijn.

Indien men op visite is en een drankje aangeboden krijgt, dan doopt men simpelweg het draagbare Master Crystal even in de vloeistof en het is energetisch geoptimaliseerd.

In ieder geval is men nooit meer zonder de unieke Master Crystal energie, 24 uur per dag straalt men deze energie uit.

In groepen of omstandigheden waar negatieve energie heerst, vormt dit Master Crystal deze om tot zuivere en helende energie.

Zelfs bij de kassa in de supermarkt bemerkt men het verschil, de caissière voelt de positieve energie en draagt deze vervolgens weer over op de vele klanten welke na U komen.

De prijs voor deze Master Crystal Laser Kwarts is gelijk aan die van het originele Master Crystal (€ 160,00) dit omdat de prijs van het Master Crystal niet direct in het oorspronkelijke kristal zit maar in de unieke energetische bewerking en het in stand houden van de Master Crystal “zender” welke door ons beheerd wordt.

Gebruikers van het “normale” Master Crystal ontvangen 25% korting op de aankoop van een draagbaar Master Crystal en betalen daardoor € 120,00.